Abonnementen 

Onze abonnementen zijn anders dan u bij andere bedrijven misschien gewend bent. Bij ons zijn er namelijk geen langdurige contracten die stilzwijgend worden verlengd, staan er geen kleine lettertjes in contracten en zijn er geen verborgen kosten. We willen graag dat onze klanten bij ons blijven op basis van tevredenheid en niet door middel van contracten. 

Waarom hebben jullie dan contracten zult u zich afvragen. Een goede vraag waar we graag op willen antwoorden.
De contracten zijn namelijk voor ons belangrijk voor de planning van onze werkzaamheden en voor u de zekerheid dat deze werkzaamheden worden uitgevoerd rond de overeengekomen datum of data. Bij ons is een jaarcontract een jaarcontract en verloopt automatisch van rechtswege. Deze wordt door ons nooit stilzwijgend verlengd. 


Elk graf is uniek

Geen enkel graf is hetzelfde.  Een grafmonument van gepolijst graniet met enkele beplanting heeft ander onderhoud nodig dan een monument van Belgisch hardsteen met beplanting. Daarom kunt u bij ons meerdere diensten combineren zodat er een op maat gemaakt onderhoudsplan ontstaat. 

We geven u graag advies over zodat het grafmonument mooi en fris blijft. Dit zijn slechts adviezen omdat we altijd uitgaan van de huidige omstandigheden van een graf.  Ons reinigingsadvies

Een graf bestaande uit

Advies aantal x onderhoud

Kosten reiniging

Graniet, glas, versteend hout, cortenstaal

1 - 2 per jaar

€ 39,-  /  € 75,-

hardsteen, lood, leisteen, kwartsiet, brons of kristalino 

2 - 3 grafreinigingen per jaar

€ 75,-  /  € 105,-

marmer, kalksteen, rvs, ruwe en zachte steensoorten 

3 - 4 grafreinigingen per jaar

€ 105,- / € 130,-Plus-abonnement

Bij een reinigingsabonnement zijn altijd lichte snoeiwerkzaamheden inbegrepen. Wilt u echter een haagje laten snoeien en bemesten, siergrind, aarde, houtsnippers laten aanvullen of vervangen? Dan adviseren wij u om een Plus- of een groenonderhoudsabonnement af te sluiten. Een Plus-abonnement kan alleen worden afgesloten in combinatie met een reinigingsabonnement. De kosten van een Plus-abonnement bedragen € 25,-  Materialen als siergrind, houtsnippers, aarde, zand zijn inclusief. 


Groenonderhoud abonnement

Een graf, waarvan het grootste gedeelte bestaat uit beplanting, heeft ook onderhoud nodig. Door de aanwezige beplanting regelmatig te snoeien en klim- en kruipplanten in toom te houden, blijft een graf er mooi en netjes uitzien en verkomt dat een graf overwoekert. Ons groenonderhoud advies

Een graf grotendeels bestaande uit

Advies aantal x onderhoud

Kosten groenonderhoud

siergrind met enige traaggroeiende winterharde groenblijvers, siergrassen

1 -2 x per jaar

€ 39,-  /  € 75,-

traaggroeiende winterharde groenblijvers

1 - 2 x per jaar

€ 39,-  /  € 75,-

houtsnippers met eenjarige perk- en zomergoed

2 -3 x per jaar

€ 75,-  / € 105,-

klim- en kruipplanten, buxussen, haagjes en rozenstruiken

3 - 4 x per jaar

€ 105,- / € 130,- 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info